Registruj svůj přístroj a získej slevu 2x 250 Kč

Brewer Registration

Kapučínové sušenky
  • Počet porcií: 16
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Doba pečení: 20 minut
  • 1 TASSIMO Jacobs Cappuccino (1 kapsle Jacobs Espresso a 1 kapsle mléka pro cappuccino)
  • 100 g margarínu
  • 100 g hnědého cukru
  • 1 špetka soli
  • 1 vejce
  • 250 g mouky
  • 2 lžičky prášku na pečení
  • 100 g ořechů (např. vlašských ořechů, makadamových ořechů nebo mandlí)
  • 1 Troubu předehřejte na 175 °C (konvekční ohřev). Připravte TASSIMO Jacobs Cappuccino jako obvykle pomocí kávovaru TASSIMO. Smíchejte dojemna margarín, cukr, špetku soli a horkou čokoládu elektrickým ručním mixérem, vmíchejte vejce.
  • 2 Smíchejte důkladně mouku a prášek na pečení a přimíchejte do směsi. Ořechy nahrubo nakrájejte a přidejte je do těsta.
  • 3 Pomocí lžiček umisťujte těsto do řady na pečící papír položený na plechu, nezapomeňte nechat mezi nimi prostor pro pečení. Pečte v troubě 15 až 20 minut, poté nechte vychladnout na plechu. Při vytáhnutí z trouby mohou být sušenky stále ještě trošku měkké. Ztuhnou, jak vychladnou, ale přesto zůstanou jemné a křupavé.

Produkt použitý v tomto receptu: